Fitness

Dumbellset kopen

Dumbells zijn ideaal voor zowel thuis als professioneel gebruik. Ze nemen weinig ruimte in en zijn gemakkelijker op te slaan dan bijvoorbeeld een barbell. Je kunt met dumbells thuis perfect een workout in uitvoeren. Trainen met dumbells kan ook in combinatie met halterbanken waardoor je meer mogelijkheden hebt om je spiergroepen te versterken.

Wil je dumbells kopen? Hieronder een overzicht van de verschillende dumbells.

• Hexagonale dumbells
• Ronde dumbells
• Vinyl Dumbells

Met dumbells kan je alle spiergroepen trainen, met een fullbody workout die zowel thuis als in de gym mogelijk is. Dumbells worden veel gebruikt in sportscholen, fysio’s en cross fit gyms.

Met Dumbellsets zijn er eindeloos veel oefeningen mogelijk waarmee je spiergroepen kunt isoleren en trainen. Hierbij kun je denken aan dumbell presses, lateral side raises, triceps extensions en biceps curls. Dumbellsets worden voornamelijk gebruikt voor het opbouwen van spiermassa, daarentegen zijn ze ook een essentieel hulpmiddel voor het optimaliseren van uithoudingsvermogen en het stimuleren van vetverbranding.

Het effect van een training hangt af van de manier waarop de dumbells gebruikt worden. Met het gebruik van relatief zware Dumbells en het doen van weinig herhalingen bouw je spiermassa op. Gebruik je lichtere Dumbells en voer je veel herhalingen uit, dan train je het uithoudingsvermogen en stimuleer je vetverbranding.

Gorilla Sports heeft Dumbellsets van topkwaliteit chroom, rubber, gietijzer en kunststof in het assortiment die worden geleverd met twee jaar garantie. Bestel jouw Dumbellset nu en begin deze week nog met trainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *