Baby

Baby en tiener store

Ooit van baby en tiener store Babykoop.nl gehoord? Er is bijna niets zo leuk als babykleding uitzoeken. Of het nu voor je eerste of vierde kindje, voor een neefje of nichtje of voor de baby van een vriend of vriendin is: snuffelen tussen lieve pakjes en setjes is nu eenmaal superleuk.

Je kunt voor babykleding natuurlijk de stad in gaan, maar hoe leuk en makkelijk is het om dit eenvoudig online te bestellen? Je hoeft niet te parkeren en winkel in winkel uit te gaan, maar kunt vanaf de bank kinderkleertjes bestellen.

Over Babykoop.nl

Babykoop.nl is de naam van de webshop van Het Bedden en Babyhuis in Utrecht. De webshop bestaat naast onze winkel in Utrecht. Het Bedden en Babyhuis is een familiebedrijf opgericht in 1938. Inmiddels is de derde generatie verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Het bedrijf bestaat uit twee verschillende sectoren, een babyspeciaalzaak en een beddenspeciaalzaak.

In onze winkel in Utrecht vindt u alles voor uw baby en ouder kind. Van kinderkamer tot box, van kleertjes tot autostoel. Kortom, alles voor in- en om uw baby- en kinderkamer. In onze winkel kunnen wij u helpen bij het maken van uw keuze, getoond staan onze kinderwagens, buggy’s, autostoelen, allerlei babyartikelen. Tegenover de winkel hebben wij onze showroom waar wij de tienerkamers, boxen, babyledikanten en wiegjes hebben uitgestald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *